HSC / De Legibus Open 2019

Algemene informatie

 

De Helmondse Schaakclub organiseert op zaterdag 29 en zondag 30 juni het jaarlijkse weekendtoernooi. Dit toernooi heeft een voor Nederland unieke formule, over twee dagen verspreid worden er negen rapidpartijen gespeeld met een duur van 45 minuten per persoon per partij. Het prijzengeld bedraagt maar liefst € 2445, gegarandeerd door hoofdsponsor De Legibus. In niet minder dan dertien categorieën zijn er ratingprijzen te winnen!

Het toernooi vindt plaats in pool/snookercentrum Snookertown, Hoofdstraat 136 in Helmond. Snookertown (tevens subsponsor van dit toernooi) is gelegen op slechts zeven minuten lopen van station Helmond 't Hout.

plattegrond

Gratis parkeren is mogelijk in onmiddellijke nabijheid. In de gezellige bar kan op beide dagen een gratis lunch worden genuttigd. Tevens zijn er de gehele dag broodjes en snacks verkrijgbaar.
Op zaterdag wordt er onmiddellijk na afloop van de laatste ronde een Chinees buffet geserveerd. Deelname hieraan kost € 10, contant af te rekenen bij de registratie op zaterdagochtend. Dit buffet wordt mogelijk gemaakt door subsponsor Kota Radja.

De voorinschrijving is gesloten. Wie nog wil deelnemen s.v.p. een mail sturen naar Roland Robinson, e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over dit toernooi waar in het verleden al twintig GM’s aan deelnamen, is te vinden in het toernooireglement. Heeft U dan nog verdere vragen, richt ze aan Roland Robinson, e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoonnummer 06-20972282.

 

Hoofdsponsor

Subsponsor

Speellokaal